Ontwerp van uw keuken of badkamer

Uw wensen realiseren

Om uw wensen te realiseren maken wij één of meerdere ontwerpen. Dat is de basis om, in overleg met u, de voor u perfecte keuken samen te stellen.

Het is onze uitdaging om uw keuken zo samen te stellen, dat er een evenwicht ontstaat tussen design en de praktische invulling. Natuurlijk altijd met het oog op een ideaal eindresultaat binnen uw budget.

Uw wensen

Heeft u zelf al een idee in uw hoofd hoe uw keuken er uit moet zien of heeft u al schetsen gemaakt? Dan begeleiden wij u stap voor stap naar uw droomkeuken; passend bij uw woning, gezinssituatie, persoonlijke wensen en budget.

Want het maken van een goede keukenindeling is een vak apart. Ons vak!

Wij begeleiden u stap voor stap naar uw droomkeuken!

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan contact met ons op via het formulier of telefonisch.

Planning en montage

Wij verzorgen de complete montage

Voordat wij uw keuken of badkamer bestellen komt onze monteur bij u langs om alle maten te controleren en eventuele bijzonderheden met u te bespreken.

Deze service bieden wij niet alleen in Zutphen maar in de hele regio. Uw keuken wordt door onze eigen monteurs geplaatst.

Wij verzorgen voor u de complete montage. Dit kan zijn alleen het plaatsen van de keukenmeubelen, werkbladen en apparaten, maar mocht u geen aannemer hebben, kunnen wij ook de rest verzorgen.

Bijvoorbeeld het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken, het verleggen van leidingen en elektra, het stucwerk van de wanden of tegelwerk.

Kortom, wij begeleiden het gehele proces voor u!

Service en garantie

Is alles nog naar wens?

Een jaar na het plaatsen nemen we contact met u op of alles nog naar wens is. We komen gewoon even langs om alles na te kijken en eventueel de deuren opnieuw te stellen.

Garanties op uw apparatuur

Op alle keukenapparatuur die wij vervangen geldt de officiële garantietermijn van de fabrikant van het apparaat. Dat betekent dat u in bijna alle gevallen 2 tot 5 jaar garantie op uw nieuwe keukenapparatuur krijgt. Op deze garanties gelden onverminderd de wettelijke garantiebepalingen. Een garantie-/serviceverzoek kunt u bij ons indienen, of rechtstreeks bij de fabrikant.

Zoals u ziet kunt u na plaatsing van uw keuken en/of badkamer dus op ons blijven rekenen!