Coenenspark Keukens en Badkamers ontzorgt!

Laat het daarom over aan de specialist

Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist: Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.

Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, de manier waarop er met de klant wordt meegedacht en de betrokkenheid bij de werkzaamheden. Miriam Eerdmans en Henrie Peters zijn eigenaar en ze hebben ondersteuning van Marieke Zwinenberg, Henk-Jan Limpers en Jolene Schinkel.

Uw persoonlijke adviseurs van begin tot eind!

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan contact met ons op via het formulier of telefonisch.

Uw persoonlijke adviseurs van begin tot eind

Klant zijn bij Coenenspark is een feestje

Het liefst maken wij een afspraak met u, zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben. Dit is ook in de avonduren mogelijk! Samen bespreken we uw wensen, komen met originele suggesties en laten vervolgens veel mogelijkheden zien in onze grote showroom.

Hier staan badkamers en keukens in verschillende stijlen en van verschillende formaten opgesteld. Wil je toch een andere deur, tegel, blad of kraan? Geen probleem: Coenenspark beschikt over een enorme collectie stalen en voorbeelden. Zowel de laatste trends als tijdloze modellen, van landelijk tot strak – alles is mogelijk. „Samen met onze klanten zorgen we dat we altijd iets vinden dat bij hen past”, vertelt Miriam.

Zelf geniet ze er het meest van om steeds met een origineel plan te komen. Toch net met een andere indeling bijvoorbeeld, waar de klant zelf nog niet aan had gedacht. „We vinden het leuk iets te ontwerpen dat niet iedereen heeft”, beaamt ook Henk-Jan. Juist door die onverwachte invalshoek, de goede materiaalkennis en de aandacht voor de klant ontstaat de keuken of badkamer waar de klant jarenlang blij mee is.

De realisatie houdt Coenenspark ook in eigen hand; Henrie doet zelf de montage en we werken met een vaste installateur en tegelzetter. „Henrie gaat niet weg voordat de klant tevreden is”, garandeert Miriam.

Dankzij de kleinschaligheid van het familiebedrijf heeft de klant één aanspreekpunt van begin tot eind. Zo valt die ingrijpende verbouwing ontzettend mee en kan de klant van de nieuwe keuken en badkamer genieten.